Home Danscursussen
Feesten Zalenverhuur Catering Horecaverhuur Route
Contact
Danscentrum Weisscher
Vaesrade 58
6361 HH Vaesrade (gem. Nuth)
Tel: 045 - 5253388
Fax: 045 - 5256727
weissch0@xs4all.nl

Feesten

Danscentrum Weisscher beschikt over een kleine en een grote zaal die gekoppeld kunnen worden tot een grote feestzaal. Wij organiseren een feest vanaf 20 t/m 500 personen.
Ons pand ligt tevens aan een grote gemeentelijke parkeerplaats, waar u zonder kosten kunt parkeren. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw bruiloftsfeest, een bedrijfsfeest, een jubileumfeest, vrijgezellenparty, geslaagdenfeest, of enig ander feest, wij verzorgen voor u alle zaken, die belangrijk zijn om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Tijdens uw feest verzorgen wij ook zelf uw buffetwensen, of eventueel de entertainment.

Wij beschikken over een goede geluidsinstallatie en onze feestzaal heeft naast sfeerverlichting ook effectverlichting. In onze zaal hebben wij tevens de beschikking over een groot projectiescherm en een grootbeeld projector. Wij kunnen desgewenst een DVD die u zelf heeft, projecteren voor een groot publiek. Wij kunnen ook videoclips met een goede beeld en geluidskwaliteit aan u presenteren. Wilt u voor uw gasten met kinderen een springkussen? Ook dat regelen wij correct voor u.

Tijdens onze feesten worden de tafels gedekt met stoffen tafelkleden, echte bloemen en een
sfeerlichtje. Voor kinderen beschikken wij over speciaal kindermeubilair. Wij beschikken ook over een vast podium (7 x 3 meter) voor uw live-band of DJ.

Tevens verzorgen wij uw warm/koud buffet of een uitstekend diner.

De prijzen voor deze feesten worden na overleg met u berekend en besproken. Wij kunnen u garanderen dat onze prijs/kwaliteit verhouding ongekend goed is. Laat u verrassen en vraag, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons op. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om ruim op tijd te reserveren.

Om u enig inzicht te geven in onze prijstelling kunnen wij u het volgende aanbieden:
Wij organiseren een feestavond voor u met een duur van 5 uur. (prijs geldt bij minimaal 60 personen) Inbegrepen zijn alle drankjes die u en uw gasten nuttigen tijdens deze 6 uur.
Onder alle drankjes verstaan wij: alle frisdranken, fruitsappen, koffie en thee, tapbier, wijnen, port, sherry, de meest gangbare likeuren en sterk alcoholische drankjes, met uitzondering van zeer dure drankjes, zoals Franse Cognac V.S.O.P. en dure Whiskymerken als J.Walker black label.

Daarnaast serveren wij een warm/koud buffet, dat bestaat uit: vleessalade, gevulde eieren, meloen met rauwe ham, warme ham met 2 warme sauzen, verse zalm, groentesalades, fruitsalade, broodsoorten en sausjes

De totaalprijs voor dit arrangement is op dit moment (2018/2019) €30,- per persoon.
In dit bedrag is echt alles begrepen, u krijgt geen extra kosten voor zaalhuur, bediening, gebruik garderobe, gebruik toiletten, gebruik geluidsinstallatie, gebruik lichtinstallatie, deze totaalprijs is echt een totaalprijs.

Wij verheugen ons, om ook uw feest tot in de puntjes te verzorgen.

Voor het reserveren van een ruimte, of voor andere vragen kunt u ons, na telefonische afspraak, het beste bezoeken op het adres van ons danscentrum.
Danscentrum Weisscher
Vaesrade 58
6361 HH Nuth
045 - 525 33 88

Bekijk foto's van Feesten