Home Danscursussen
Feesten Zalenverhuur Catering Horecaverhuur Route
Contact
Danscentrum Weisscher
Vaesrade 58
6361 HH Vaesrade (gem. Nuth)
Tel: 045 - 5253388
Fax: 045 - 5256727
weissch0@xs4all.nl

Danscursussen

Danscentrum Weisscher is als enige dansschool in geheel Zuid-Limburg lid van N.B.D. en Dance Masters. Het is uw garantie om goed te leren dansen.

Danscentrum Weisscher is reeds meer dan 38 jaar toonaangevend in Zuid-Limburg.
Alle danslessen worden verzorgd door een F.D.O-gediplomeerde dansleraar. Wij laten geen lessen verzorgen door leerlingen. Dansles geven en volgen is beslist iets anders dan het nadoen van een dansleraar. Dansen leren wil zeggen, naar muziek luisteren en deze muziek omzetten naar een zo natuurlijk mogelijke beweging.

In onze danscursussen wordt dan ook heel veel aandacht geschonken aan luisteren naar muziek en vol trots kunnen wij dan ook garanderen dat we iedereen die kan lopen ook kunnen leren dansen.

Vooral mensen die helemaal niet kunnen dansen en denken niet genoeg gevoel voor muziek te hebben om te leren dansen, zijn bang om een danscursus te volgen.
Dit is een echte misopvatting. Je hoeft geen pas te kunnen dansen, je hoeft geen gevoel voor muziek te hebben, bij danscentrum Weisscher leren ze je alles wat je nodig hebt om een goede danser(es) te worden. Je wordt nooit uitgelachen als iets niet meteen lukt en iedereen leert het bij danscentrum Weisscher, met garantie.

We organiseren ook sfeervolle dansavonden.
Mensen denken vaak dat je nergens meer sfeervol dansen kunt, tot ze ons danscentrum eenmaal gevonden hebben. Jongeren denken wel eens dat stijldansen niet echt spannend is, tot ze hun eerste wedstrijd gedanst hebben.

Bij danscentrum Weisscher wordt wedstrijddansen vanaf de eerste danscursus gestimuleerd. Het kan gemakkelijk de spannendste en sportiefste tijd van je leven worden. Als je uitgaat zul je merken dat goed en expressief kunnen dansen een van de belangrijkste communicatieve middelen is. Wie goed kan dansen straalt ook zelfvertrouwen uit.

Tegen jongeren zeggen we steevast: kom op met z'n allen naar de dansschool en laat je verbazen hoe spannend en sportief je bezig gehouden wordt. Een sportschool heb je niet meer nodig en met het geld dat je op die manier uitspaart, is uitgaan dubbel fijn.

Twens en ouderen denken wel eens dat romantiek niet meer van deze tijd is, maar als zij dan eenmaal de eerste stappen op ons dansparket gezet hebben en kennis hebben gemaakt met onze manier van werken en plezier maken, dan horen wij bijna altijd dat cursisten het zeer betreuren dat ze niet eerder bij ons zijn komen dansen.

Danscentrum Weisscher heeft het goede van vroeger behouden en is bij tot op de dag van vandaag.

Danscentrum Weisscher beschikt in Vaesrade (gemeente Nuth) over een dans en partycentrum met een grote en sfeervolle feestzaal. In Vaesrade wacht u een aangenaam verblijf in een sfeervolle ambiance met een drankje en een hapje tegen tarieven die u zullen verbazen.
Naast het verzorgen van danscursussen in Vaesrade, organiseren wij voor onze cursisten diverse activiteiten.