Home Danscursussen
Feesten Zalenverhuur Catering Horecaverhuur Route
Contact
Danscentrum Weisscher
Vaesrade 58
6361 HH Vaesrade (gem. Nuth)
Tel: 045 - 5253388
Fax: 045 - 5256727
weissch0@xs4all.nl

Route Vaesrade

Het volledige adres van danscentrum Weisscher luidt:
Danscentrum Weisscher
Vaesrade 58
6361 HH Nuth

Komende vanaf Heerlen over de autobaan richting Eindhoven:
U neemt op deze autobaan de afrit Nuth. Aan het einde van de afrit rechtsaf. (u passeert het NS-station aan uw rechterzijde) Op de splitsing met de provinciale weg (na ±200 meter) rechtsaf. Bij de verkeerslichten (na wederom ±200 meter) rechtsaf. (u rijdt over een brug over het NS spoor) Na de brug over het spoor meteen de eerste weg linksaf richting Vaesrade. (na ±150 meter) U volgt deze weg tot u in het centrum van Vaesrade komt. In het centrum van Vaesrade bevindt zich rechts van de weg een grote parkeerplaats. (bij de kerk van Vaesrade) Danscentrum Weisscher ligt tussen de parkeerplaats en de kerk gebouwd. (de naam staat boven de ingang)

Komende vanaf Geleen en Beek over de autobaan richting Heerlen:
U neemt op deze autobaan de afrit Nuth. Aan het einde van de afrit linksaf. (u rijdt nu over de autobaan heen) Bij de verkeerslichten rechtdoor. (richting Brunssum) U rijdt nu over een brug over het NS spoor. Na de brug over het spoor meteen de eerste weg linksaf richting Vaesrade. (na ±150 meter) U volgt deze weg tot u in het centrum van Vaesrade komt. In het centrum van Vaesrade bevindt zich rechts van de weg een grote parkeerplaats. (bij de kerk van Vaesrade) Danscentrum Weisscher ligt tussen de parkeerplaats en de kerk gebouwd. (de naam staat boven de ingang)

Komende over de provinciale weg vanaf Sittard, via Oirsbeek en Amstenrade, richting Heerlen:
Deze provinciale weg volgen tot u door Oirsbeek en daarna Amstenrade rijdt. In het centrum van Amstenrade passeert u aan uw rechterzijde een groot parkeerplein. Na ongeveer 200 meter gaat u rechtsaf. (richting Nuth) Deze weg volgen tot u op een T-splitsing uitkomt. Hier gaat u linksaf en meteen komt u (na ongeveer 100 meter) weer op een T-splitsing.Hier gaat u rechtsaf.U rijdt nu over de provinciale weg Vaesrade binnen. (bergafwaarts) In het centrum van Vaesrade ligt aan de linkerzijde van deze weg een grote parkeerplaats. (bij de kerk van Vaesrade) Danscentrum Weisscher ligt tussen de parkeerplaats en de kerk gebouwd. (de naam staat boven de ingang)

Komende over de provinciale weg vanaf Heerlen, via Hoensbroek, richting Sittard:
Op deze provinciale weg richting Sittard aanhouden. In Hoensbroek passeert u 2 rotondes. (beide rotondes rechtdoor oversteken) Na de tweede rotonde passeert u aan de rechterzijde van de weg een groot ESSO tankstation. U blijft de provinciale weg richting Sittard volgen tot op het volgende kruispunt met verkeerslichten. Bij dit kruispunt met verkeerslichten slaat u linksaf. U passeert aan de linkerzijde van de weg het St. Jan's College. (een scholengemeenschap) Het volgende kruispunt met verkeerslichten slaat u rechtsaf. Deze weg blijft u volgen tot u Vaesrade binnenrijdt. (na ongeveer 500 meter bergafwaarts) In het centrum van Vaesrade ligt aan de linkerzijde van deze weg een grote parkeerplaats. (bij de kerk van Vaesrade) Danscentrum Weisscher ligt tussen de parkeerplaats en de kerk gebouwd. (de naam staat boven de ingang)